Uitdagend 2018

U!TdagenD 2018


U!TdagenD Hoogeveen, 7 en 8 september 2018


Op vrijdagavond 7 en zaterdagmiddag 8 september 2018 start in Hoogeveen het nieuwe culturele seizoen met festival U!TdagenD Hoogeveen. Beoefenaars van de podiumkunsten uit de hele gemeente en omgeving zullen zich laten zien en horen op binnen- en buitenpodia in en om Theater De Tamboer. Dat geldt voor jong en oud. Het bruisende openingsfestival brengt elk jaar duizenden bezoekers op de been. Alle voorstellingen en activiteiten, van zowel professionals als amateurs, zijn gratis toegankelijk.Lokaal en regionaal talent in beeld.

U!TdagenD is dé gelegenheid voor dans- en toneelgroepen, muzikanten, bands, cabaretiers, stand-uppers, singer-songwriters, koren en andere performers om zich te presenteren aan het grote publiek. Elke (semi)amateur uit Hoogeveen en omgeving, jong en oud, hebben zich kunnen aanmelden voor een podium, of men nu zingt, danst, muziek maakt of op een andere manier het publiek entertaint.

(De inschrijftermijn is hiervoor helaas reeds verstreken)

Voorgaande edities van het festival bewezen dat Hoogeveen cultureel zeer actief is en heel veel te bieden heeft.Ook De Vrienden van de Tamboer hebben voor deze dag weer een aantal bijzondere voorstellingen voor jong en oud weten te contracteren.