Archief 2022-2023
Flip Fabrique 3
Flip Fabrique 1
Flip Fabrique 2

zo 11 december 2022 om 14:00 uur  NNO Altviool sextet


Een heerlijke middag vol kamermuziek

De zes musici van het NNO Altviool Sextet zijn trots op hun instrument. Ze spelen graag symfonische muziek, maar dragen ook de kamermuziek een warm hart toe. De musici laten horen dat de altviool een prachtig, bijzonder inventief instrument is. Ook bijzonder en leuk om een keer zonder de collega-instrumenten te spelen.

De groep altviolen van het NNO is een zeer diverse groep. De leeftijden van de musici lopen sterk uiteen, de genoten opleidingen zijn divers en de violisten hebben verschillende nationaliteiten. Ook de tijd die de musici al aan het orkest verbonden zijn varieert.

Het ensemble biedt een gevarieerd programma in verschillende bezettingen met muziek van Palestrina tot Piazzolla.

FLIP Fabrique Za 29 oktober 2022, m20.00 uur Tamboerzaal


Vanuit vriendschap en dromen ontstond in 2011 het Canadese circusgezelschap FLIP Fabrique. Met vrolijke, speelse shows, adembenemende, elegante optredens en een hoge kwaliteit weten de Canadezen wereldwijd te verwonderen. FLIP Fabrique staat bekend om haar frisse, vernieuwende aanpak in het circus, waarmee ze het publiek altijd weer weten te overtuigen. Ze werkten al samen met het prestigieuze Cirque Du Soleil en Cirque Éloize en waren op veel internationale circusfestivals te zien. Na het succes van shows als Attrape-moi, FLiP in BerlinenTransit, presenteert FLIP Fabrique nu haar nieuwe showBlizzard.


"Vriendenkorting € 10,-